Με μία φιλανθρωπική κίνηση συνδυάζει η Becky G την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της.

H Becky G παρουσιάζει το νέο της single «They Ain’t Ready» μαζί με ένα μοναδικό music video σε σκηνοθεσία του Daniel Duran.

Σε μία προσπάθεια να στηρίξει την τοπική της κοινότητα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Becky G κυκλοφορεί φιλανθρωπικά T-shirts περιορισμένης έκδοσης, όπου όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν για την υποστήριξη του οργανισμού Los Angeles Students In Need.

«Το “They Ain’t Ready” ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου αγγλόφωνα τραγούδια. Παρόλα αυτά πρέπει να πω, πως αυτή η κυκλοφορία είναι και γλυκιά και πικρή», σχολιάζει η τραγουδίστρια.

Όταν ηχογραφήθηκε το single, ο σκοπός του ήταν να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να πολεμήσουν για την αγάπη και να έρθουν κοντά παρ’ όλες τις διαφορές τους. Σήμερα, δεν υποστηρίζει μόνο αυτό το μήνυμα, αλλά και την ελπίδα».




Δεδομένου της κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, οι προτεραιότητες της Becky G αυτή τη στιγμή είναι να ενημερώνεται όσο περισσότερο γίνεται για τον COVID-19 και να βρίσκει όσους περισσότερους τρόπους μπορεί να προσφέρει στους άλλους.

«Γνωρίζω πως αυτό έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη, αλλά οι επιπτώσεις που έχω δει με τα μάτια μου στην κοινότητα του Λος Άντζελες είναι καταστροφικές», σημειώνει.

Με την πρώτη της κυκλοφορία αφού ξεκίνησε η πανδημία, η Becky G αποφάσισε να προσφέρει στα παιδιά και τους μαθητές της σχολικής περιφέρειας του Λος Άντζελες (LAUSD).

Το 80% από τους περίπου 700 χιλιάδες μαθητές του συστήματος ζουν σε κατάσταση φτώχειας.



«Ήμουνα κι εγώ κάποτε ένας από αυτούς τους μαθητές», λέει η Becky G.

«Τα περισσότερα από τα αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα μέσα για να συνεχίσουν τα μαθήματά τους από το σπίτι. Από υπολογιστές και σύνδεση στο ίντερνετ μέχρι και τα πιο βασικά, όπως μολύβια και χαρτί, δεν είναι εύκολα διαθέσιμα αυτή την στιγμή. Επίσης, πολλοί μαθητές βασίζονταν στα γεύματα που τους παρείχαν στο σχολείο και δεν είναι πλέον σίγουρο ότι θα έχουν φαγητό στο πιάτο τους», συνεχίζει.

Όλα τα έσοδα από τα μπλουζάκια που θα πουληθούν θα πάνε στον λογαριασμό του LAUSD για την αντιμετώπιση του COVID-19.

«Μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε πως κανένα παιδί δεν θα πεινάσει και κανένας μαθητής και η εκπαίδευση του δεν θα σταματήσουν εξαιτίας της αβέβαιης κατάστασης που βιώνουμε», τονίζει η Becky G.

«Αγαπώ αυτό το τραγούδι, αγαπώ την πόλη μου και νιώθω πως κάνω το σωστό, φέρνοντας αυτά τα δύο μαζί για να βοηθήσω τους άλλους. Έχω κάθε πρόθεση να συνεχίσω να δίνω πίσω σε αυτούς που το έχουν ανάγκη και αυτή είναι μόνο η πρώτη κίνηση σε αυτή την προσπάθεια», ολοκληρώνει.





Πηγή
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours